Normacom +

Finančno prestrukturiranje podjetij

V kriznem času so se potrebe po finančnem prestrukturiranju podjetij povečale. Takih ukrepov se podjetja lotevajo v primerih kot so stečaj, prisilna poravnava in likvidnostna kriza. Pravočasno ukrepanje je ključno v takih primerih. V podjetju se lotevamo takih projektov s pomočjo preizkušenih metod uveljavljenih v praksi.

Svetovanje pri prestrukturiranju podjetij obsega: 

  • zajem trenutnega stanja v podjetju
  • analiza trenutnega stanja v podjetju
  • priprava predlogov za prestrukturiranje
  • analizo možnosti dolgoročnega preživetja podjetja
Pri tem se usmerimo predvsem v spodnja področja:

Strategija in poslovanje 

Obstajajo organizacije, ki razmišljajo o stvareh, in organizacije, ki stvari opravijo. Uspešne pa so organizacije, ki naredijo oboje. Imajo vizijo, razvijajo strategijo za doseganje te vizije in izvajajo to strategijo skozi vse, kar počnejo. Ni presenetljivo, da so takšne organizacije najbolj učinkoviti in uspešni v svetu. Presenetljivo je, da so številne organizacije blizu tega a nimajo strateško usmerjenost, da bi dosegli svoj potencial. 

Naša praksa oblikovanja strategije in poslovanja omogoča strankam, da uresničijo svoj potencial v prihodnosti, oblikujejo strategijo in izvajajo operacije, ki dajejo rezultate. 

Podjetniško in poslovno načrtovanje 

Nudimo storitve načrtovanja (razvoj procesa in izvedbo), za stranke, ki zahtevajo analizo njihove industrije, potencialnih trgov, konkurence in strateško usmeritev podjetja. 

Izboljšanje poslovnih procesov 

Mi razvijamo ustrezne organizacijske strukture in poslovne procese za naše stranke in jim pomagati, da zmanjšajo stroške, povečajo rast, bolje se usmerijo k strankam ter izboljšajo kakovost. 

Upravljanje dobavne verige 

Izboljšujemo dobavne verige in odnosov z dobavitelji naših strank s preoblikovanjem aktivnosti dobavne verige in uvedemo napredno načrtovanje in planiranje. 

Finančno upravljanje 

Našim strankam pomagamo bistveno izboljšati denarni tok, dvig kakovosti, zanesljivosti in pravočasnosti njihovih finančnih in računovodskih informacij, zmanjšati stroške poslovanja ter razviti in izvajati učinkovito finančno načrtovanje na dnevnem nivoju. 

Uspešnost in obvladovanje stroškov 

Našim strankam pomagamo pri upravljanju njihovega poslovanja in stroškovne učinkovitosti, ki jo dodaja koncepte in tehnike, ki temeljijo na njihovih kulturnih vrednotah v in njihovih poslovnih procesov. Osredotočeni smo na ocenjevanje merjenja uspešnosti, obvladovanje stroškov in donosnost izdelkov stranke.

Kontaktni podatki za povpraševanje ali dodatne informacije:

Normacom PLUS d.o.o.

Ukmarjeva ulica 6

1000 Ljubljana

Slovenia

info@normacomplus.si

T: +386 1 600 3440

F: +386 1 600 3448