Normacom +

Arhiv novic


 

Razstavni prostor Normacoma na konferenci Informatika v javni upravi, ki je potekala od 7.-8.12.2009 v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.


Letos že 16. Konferenca po vrsti, na temo: Z inteligentnimi sistemi do strateške prednosti. Naše podjetje je pripravilo predavanje z naslovom E-subvencije in javna naročila.

Na konferenci DSI so letos prvič podelili nagrado za najboljši projekt s področja IKT za leto 2009. Zmagovalni projekt je projekt Ministrstva za javno upravo: e-VEM za gospodarske družbe. Sodelovali smo pri projektu Ministrstva za javno upravo v delu e-TRR.

 


 

Letošnji že četrti strokovni seminar na temo najboljših praks ITIL-a, INITEX Kempinski 2009 je potekal v organizaciji podjetij Normacom d.o.o. in Unistar LC d.o.o.

Seminar je ponudil številne odgovore na vaše poslovne in tehnološke izzive, ter predstavil zadnje tehnološke rešitve ter podal številne dobre prakse za učinkovito poslovanje. Na dogodku so se zbrali strokovnjaki iz Slovenije in tujine. Dogodek je tako skozi leta postal koristna priložnost za oplajanje tehnoloških in poslovnih znanj, ki skupaj lahko doprinesejo k povečanju kakovosti informacijske podpore pri poslovanju.

Poslanstvo letošnjega INITEX Kempinski 2009 je bilo poleg izboljšanja učinkovitosti poslovanja tudi prispevek k boljšemu življenju posameznikov. Tako je na dogodku potekala dobrodelna akcija, s katero bodo zbrane kotizacije darovali v Unicefove programe pomoči otrokom.

Normacom

Normacomova ekipa (z leve: Rok Bezlaj, Claudio Kurent, Dejan Žakelj, Džangir Kolar in Rony Plevnik)